Huhu: Uusi ilmainen Titanfall-peli julkaistaan maanantaina, yhdistää Overwatchia ja Call of Dutyn Blackout-toimintaa

Ilmaisesta Titanfall-verkkoräiskeestä huhuillaan.

3.2.2019 09:17

Kokonaan uuden Titanfall-pelin julkaisu on käsillä, vihjaa tuore huhumylly.

Puheet Titanfallin yllätyspaluusta alkoivat ottaa tuulta alleen elektronisen urheilun asiantuntijana tunnetun Rob Breslaun todettua Twitterissä, kuinka tämän lähteet ovat alkaneet puhella pelistä nimeltä Apex Legends. Pian tämän jälkeen myös Kotaku-sivusto on tukenut huhuja jakamalla tietojaan omilta lähteiltään.

Huhujen perusteella Apex Legendsin julkaisun olisi tarkoitus tapahtua maanantaina, eli sen julkistus voisi hyvinkin osua samoille tienoille pian käytävän Super Bowlin kanssa. Titanfall-pelien tavoin se käyttäisi hyödykseen muokattua Source-pelimoottoria, mutta jättirobotteja ei siitä löydy. Sen sijaan peliä on kuvailtu eräänlaiseksi Titanfallin, Overwatchin ja Call of Duty: Black Ops 4:ssä nähdyn Blackout-tilan yhdistelmäksi. Sen eri hahmot hyödyntäisivät siis uniikkeja erikoiskykyjä ja ottaisivat yhteen isomman mittakaavan, mahdollisesti 60 pelaajan taisteluissa.

Tulossa Apex Legends olisi pc:n lisäksi Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Mikromaksuiltaan sen pitäisi mukailla Overwatchin tyyliä. Mitä ilmeisemmin peliä on esitelty jo ennakkoon YouTube-vaikuttajille, minkä kautta tiedot siitä alkoivat myös lipsua julkisuuteen.

Titanfall-kehittäjä Respawn Entertainmentin jo tovin aikaa tiedetty valmistelevan useampaa peliä. Yksi näistä on Tähtien sota -peli Jedi: Fallen Order, minkä lisäksi myös Titanfall-sarjan jatkuminen on vahvistettu aiemmin. Kotaku spekuloi, että Apex Justice olisi saanut syntynsä Titanfall 3:n kehityksen kautta, jonka työstö alkoi samalla teknologialla aiempien sarjan osien tavoin mutta on saattanut sittemmin muuttua.

Lähde: Rob Breslau (Twitter)Kotaku

Lisää luettavaa