Seuraavan Call of Duty -pelin julkistus lienee aivan nurkan takana. Kuluneen viikon aikana nettiin on pompahtanut useampikin maininta Call of Duty: Ghosts -nimisestä tuotoksesta, joka vaikuttaisi olevan suuntaamassa vielä ainakin PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle.

Erään viittauksen peliin on tehnyt brittiläinen supermarketti Tesco, jonka kerrotaan hetken aikaa maininneen kotisivuillaan pelin saapuvan juurikin edellä mainituille alustoille. Näkyville samassa yhteydessä on saatu myös pelin mahdollinen kansikuva, jossa nähtävillä on naamioitunut hahmo sekä pelisarjan luoneen Infinity Wardin logo.

Viittauksista toinen on saatu mainosmateriaalista, jonka on kerrottu olevan osa Target-kauppaketjun tulevaa kampanjaa. Siinä ei varsinaisilla kansilla juhlita, mutta maininta sekä Xbox 360- että PlayStation 3 -versiosta löytyy myös siitä.

Nimi Call of Duty: Ghosts on kuultu aikaisemmin jo YouTube-käyttäjä Drift0rin toimesta viime maaliskuussa julkaistulla videolla. Miehen tietojen mukaan pelin ei tosin pitäisi saapua nykysukupolven konsoleille, joten ainakin jonkinlaisia ristiriitoja liikkeellä olevista yksityiskohdista löytyy.

Lähde: NeoGAF, Eurogamer

Lisää luettavaa