Huhu: Seuraava Battlefield on toiseen maailmansotaan sijoittuva Battlefield V

Uudesta Battlefieldista huhuillaan taas ja se todellakin vaikuttaisi vievän pelaajat toiseen maailmansotaan.

2.3.2018 09:20

Huhut seuraavan Battlefieldin sijoittumisesta toiseen maailmansotaan ovat saaneet lisää voimaa taakseen. Viimeisimpänä asiasta on huhuillut VentureBeat, joka perustaa tietonsa omiin anonyymeina pidettyihin lähteisiinsä.

VentureBeatin mukaan peliä kutsuttiin Electronic Artsin ja DICEn sisällä tovin aikaa työnimellä Battlefield 2, mutta sittemmin käyttöön on otettu konkreettisempi nimi Battlefield V. Raporttia on tukenut sittemmin nettiin ilmestynyt kuva, joka VentureBeatin saamien tietojen mukaan on peräisin oikeasta pelin kehitysversiosta.

Electronic Arts on jo aiemmin virallisesti vahvistanut, että seuraava Battlefield olisi nähtävillä kesäkuun alussa E3-messujen rinnalla järjestettävässä EA Play -tapahtumassa. Pelin julkaisua on kaavailtu lokakuulle.

Ilmeisesti paluu toiseen maailmansotaan on jo pitkään ollut Battlefield-kehittäjillä mielessä. VentureBeat kertoo, että asiaa miettiin jo ensimmäiseen maailmansotaan sijoittuvan Battlefield 1:n kohdalla, mutta se päätettiin lopulta säästää myöhemmäksi valttikortiksi tukemaan Battlefield 1:n ottamaa riskiä.

VentureBeatin lähteet tietävät lisäksi kertoa, että aiemmin huhuiltu Battlefield Bad Company 3 ei ole työn alla missään osassa EA:ta. Kehittäjä DICElla kyllä tiedetään, että paluu Bad Companyyn kiinnostaa. Se on näillä näkymin mietinnässä sitä varten, kun Battlefield muuttaa suuntaansa seuraavan kerran.

Viimeksi Battlefieldissa räiskittiin 40-luvun malliin melkein yhdeksän vuotta sitten ilmestyneessä Battlefield 1943:ssa. Peli otti laajalti innoitusta sarjan käynnistäneestä Battlefield 1942:sta.

Lähde: VentureBeat, Jeffrey Grubb (Twitter)

Lisää luettavaa