Respawn Entertainmentin Titanfall-pelisarja on saamassa eräänlaista jatkoa, huhu kertoo.

Pelitoimittaja Jeff Grubb on kertonut saaneensa lähteiltään tietoa uudesta Titanfall-universumiin sijoittavasta pelistä. Luvassa ei kuitenkaan ole fanien kovasti odottama Titanfall 3, vaikka luvassa onkin yhteneväisyyksiä sarjan aiempien osien kanssa.

Grubbin mukaan Titanfall-ohjaaja Steve Fukudan luotsaama projekti on jo edennyt studion sisällä varhaisesta prototyyppivaiheesta oikeaksi kehitysprojektiksi. Peli on kuitenkin edelleen alkutekijöissään, joten virallista julkistusta saadaan todennäköisesti odottaa vielä jonkin aikaa.

Studiosta tihkuneiden tietojen perusteella pelissä nähtäisiin sarjasta tuttuja Titan-robotteja, mutta kyseessä ei kuitenkaan ole suora jatko-osa Titanfallille ja Titanfall 2:lle. Grubb ei ole saanut tietoonsa, mistä pelissä tarkalleen ottaen olisi kyse, mutta hänen saamiensa tietojen mukaan luvassa ei olisi yksinpelikampanjasta ja verkkomoninpelistä koostuva julkaisu.

Respawnin tiedettiin aiemmin kehittäneen Titanfall Legends -nimellä tunnettua projektia, joka tiettävästi oli Titanfallia jäljittelevä yksinpelikokemus Apex Legends -verkkopeliin. Kyseinen peli kuitenkin peruttiin viime vuonna. EA tai Respawn eivät ole kommentoineet Titanfallin tulevaisuutta tai huhuja uudesta pelistä.

Lähde: Game Mess Mornings

Lisää luettavaa