Huhu: Muovisoittimet esiin, myös Guitar Hero -sarjan paluu on käsillä

Rock Band ei ole ainut musiikkipelisarja, jonka paluusta huhuillaan. Myös Activisionilla näyttää olevan valmisteilla uusi Guitar Hero.

24.2.2015 22:24

Uusi Guitar Hero -sarjan osa on kehitteillä, mikäli Kotaku UK:n huhuja on uskonut. Peliblogi raportoi kuulleensa kahdelta erilliseltä lähteeltään, että uusi peli nähtäisiin kaupoissa vielä tämän vuoden puolella.

Ilmeisesti Activision valmistautuu paljastamaan pelin tulevan kesän E3-pelimessuilla. Kuten odottaa sopii, huhuillaan uuden Guitar Heron saapuvan ainakin sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle, ja tällä kertaa sen kerrotaan saaneen ylleen myös aiempaa realistisemman ulkoasun. Aiemmin pelisarja on tunnettu nimenomaan varsin sarjakuvamaisesta ilmeestään.

Huhut eivät kerro tarkalleen, mikä studio pelistä tarkalleen voisi olla vastuussa. Ilmeisesti kehitys tapahtuu kuitenkin parhaillaan Yhdysvaltain länsirannikolla.

Uutta kunnollista Guitar Hero -peliä ei ole nähty sitten vuonna 2010 julkaistun Warriors of Rockin. Activision laittoi sarjan virallisesti haudan lepoon vuonna 2011. Se on myös hankkiutunut viimeisinä vuosina eroon sekä Neversoft- että RedOctane-studioistaan, jotka olivat vastuussa viimeisten suurempien Guitar Hero -pelien tuottamisesta.

Huhut Guitar Hero -sarjan paluusta ovat siinä mielessä erittäin mielenkiintoisia, että myös Rock Band -sarjan paluusta on keskusteltu kovasti viime aikoina. Vasta viime viikolla uutistoimisto Bloomberg raportoi, että uusin sarjan osa on parhaillaan kehitteillä PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle aikoinaan Guitar Hero -sarjankin synnyttäneen Harmonixin toimesta.

Lähde: Kotaku UK

Lisää luettavaa