Huhu: Mass Effect 4 ei ole avoimen maailman peli

Mass Effect 4:n huhutaan olevan tarkemmin rajattu pelikokemus.

11.9.2023 05:01

Mass Effect -pelisarjan tulevaan osaan kaavaillaan rajatumpaa pelimaailmaa.

Windows Central -sivuston toimittaja Jez Corden kertoo kuulleensa BioWaren suunnitelmista Mass Effect 4:n varalle alan sisäisiltä lähteiltä. Cordenin mukaan studio aikoo tehdä Mass Effect 4:stä suoraviivaisemman pelikokemuksen Mass Effect Andromedan avoimemman pelimaailman sijasta. Corden kuitenkin huomauttaa, että kyseessä on huhu, eikä asiasta ole varmuutta.

Mass Effect 4:n kehitys on vielä alkuvaiheissa, mutta pelin avainelementit ovat todennäköisesti jo muovautuneet peliä työstävän ydintiimin toimesta. Studio kertoi viime vuoden lopulla Mass Effect 4:n esituotantovaiheen etenevän hyvin. Kyseisen vaiheen aikana määritellään pelin kantavat ideat ja mittakaava ennen täysimittaisen kehityksen alkamista.

Viidennen Mass Effect -pelin julkaisusta ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa. BioWare keskittyy paraikaa Dragon Age: Dreadwolfin kehitykseen, mutta studion kerrottiin äskettäin vähentävän ison joukon työntekijöitään. Irtisanomisilla ei kuitenkaan studion pomojen mukaan ole vaikutusta uuden Dragon Agen tai Mass Effectin kehitykseen.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa