Huhu: Lego-lisenssi kääntyy urheilupeleiksi WWE- ja NBA-julkaisija 2K:n toimesta

Lego-urheilupelien kerrotaan käynnistyvän jalkapallolla ja kilpa-autoilulla.

23.2.2022 09:01

Lego-brändätyt pelit ovat tekemässä uutta aluevaltausta urheilun puolelta.

VGC-julkaisun tietojen mukaan julkaisija 2K on tehnyt sopimuksen Lego-aiheisten urheilupelien kehittämisestä. Lego-urheilupelien sarja olisi sivuston mukaan käynnistymässä Sumo Digitalin kehittämällä jalkapallopelillä, jonka olisi määrä ilmestyä marraskuussa alkavien jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen yhteydessä.

Jalkapalloa taas seuraisi tietojen perusteella Visual Conceptsin kehittämä kilpa-autoilupeli, jonka kerrotaan ilmestyvän ensi vuonna. VGC:n mukaan työn alla on myös kolmas urheilupeli, josta ei kuitenkaan ole tässä vaiheessa tarkempia tietoja.

WWE- ja NBA-lisensoituja pelejä kehittävän 2K:n kerrotaan kaavailevan nuorempaan peliyleisöön vetoavien pelien kehittämistä Lego-lisenssin avulla. Yhtiön kerrotaan suunnittelevan myös Harry Potterin ja Marvelin kaltaisista brändeistä tuttujen hahmojen tuomista Lego-peleihinsä. 2K tai Lego eivät toistaiseksi ole kommentoineet urheilupelejä koskevia väitteitä.

VGC:n tietojen mukaan Lego on myös päättämässä Warner Brosin TT Games -studion Lego-pelien kehittämistä koskevaa yksinoikeussopimusta. Studion kerrotaan työstävän vielä yhtä toistaiseksi julkistamatonta peliä tänä vuonna ilmestyvän Lego Star Wars: The Skywalker Sagan jälkeen, mutta tämän jälkeen Lego-pelejä voitaisiin nähdä lähteiden mukaan useammilta studioilta.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa