Huhu: Kiusoiteltu Suicide Squad -peli peruttu, huhuttu Damian Waynen Batman-peli nyt huomion keskipiste

Batman: Arkham Origins -kehittäjien Suicide Squad -peli näyttää olevan historiaa. Huomion studiossa vie nyt tuore Batman.

19.12.2016 17:10

Batman: Arkham Originsin luonut WB Games Montreal saatta tosiaan vielä tuoda maailmaan toisenkin Batman-pelin. Studion on jo parisen vuotta kiusoiteltu työstäneen Suicide Squadiin liittyvää tuotosta, mutta ilmeisesti nyt kyseinen projekti on peruttu ja sen sijaan Montreal-tiimi on keskittynyt ensisijaisesti sen toiseen huhuiltuun projektiinsa: Bruce Waynen pojasta, Damian Waynesta, kertovaan Batman-peliin.

Tieto on peräisin peliblogi Kotakun lähteiltä, joiden mukaan Damian Wayne -seikkailun julkistusta kaavailtiin yhdessä vaiheessa jo itse asiassa nyt joulukuulle. Studiossa kyteneet muutokset ovat saattaneet hidastaa kuitenkin sen tuotantoa. WB Games Montrealin vetäjien Martin Carrierin ja Reid Schneiderin on raportoitu esimerkiksi jättäneen firman aiemmin tänä vuonna.

Suicide Squad -peliä Montreal-tiimi ei päässyt koskaan edes julkistamaan, ja ilmeisesti sen kohtaloksi koitui se, ettei peli vakuuttanut oikein Warner Brosin johtajistoa. Kuten uudesta Batmanista, ovat tiedot Suicide Squad -pelistä vähäiset. Ilmeisesti sen oli määrä tarjota pelaajilleen kuitenkin jonkinlaista yhteistyövetoista toimintaa.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa