Huhu: FIFA 23 saa alustojen välisen yhteispelin ja kattavamman naisedustuksen

FIFA 23:n uudistuksista on kuultu ensimmäisiä huhuja.

1.3.2022 06:31

Huhut ovat kertoneet EA:n suunnittelemista uudistuksista FIFA-pelisarjan tämänvuotisen osan varalle.

Xfire-sivusto kertoo saaneensa FIFA 23:n kehityksestä periltä olevilta lähteiltä tietoa pelin merkittävimmistä uudistuksista. Yksi suurimmista muutoksista on Xfiren mukaan alustojen välisen yhteispelin salliminen, mikä mahdollistaisi pc-, PlayStation- ja Xbox-pelaajien verkkopelin toistensa kanssa. FIFA 23:n kerrotaan myös sisältävän sekä miesten että naisten maailmanmestaruuskisat, jonka lisäksi EA:n kerrotaan laajentavan lisenssikumppanuuksiaan kattamaan suurimmat naisten liigat.

FIFA 23:n kerrotaan kehittävän edelleen myös FIFA 22:ssa esiteltyä Hypermotion-teknologiaa. Xfiren mukaan teknologian avulla kehitystiimi pystyy kaappaamaan animaatiodataa oikeilta pelaajilta stadionilla olevien kameroiden avulla ilman erillisiä asusteita. Näin ollen pelin kehittämisessä voidaan hyödyntää entistä enemmän oikeaa animaatiodataa.

EA Sports ei ole toistaiseksi paljastanut FIFA 23:a virallisesti. Kyseessä saattaa olla viimeinen kerta, kun jalkapallopelisarjaa julkaistaan FIFA-lisenssillä, mutta tiettävästi nimenvaihdosta ei ole luvassa vielä tänä vuonna.

Lähde: Xfire

Lisää luettavaa