Huhu: Far Cry 4 vaihtaa tropiikin Himalajaan ja norsuihin

Uusi Assassin's Creed on paljastunut, joten nyt on hyvä aika huhuilla myös uudesta Far Crysta. Eurogamerin raportin mukaan sarjan uusin osa lähtisi Himalajalle.

21.3.2014 21:06

Räiskintäsarja Far Cry saattaa seuraavaksi ottaa suunnakseen Himalajan, pelisivusto Eurogamer raportoi. Matkaa aasialaisessa vuoristossa ei taiteta ilmeisesti myöskään vain jalan tai perinteisillä bensalta käryävillä ajokeilla, vaan myös elefanttit vaikuttaisivat olevan mukana pelaajia avustamassa.

Eurogamer perustaa tietonsa nimettömiin lähteisiinsä, joiden mukaan Far Cryn Himalaja ei olisi pelkkä lumen ja vuorien täyttämä erämaa, vaan täynnä varsin erilaisiakin ympäristöjä. Varsinainen toiminta sen sijaan on näillä näkymin Far Cry 3:sta tuttua huttua täynnä tutkimista, räiskintää ja metsästystä.

Ilmeisesti Ubisoft tavoittelisi peliä ulos vuoden 2015 maaliskuun loppuun mennessä uusille konsoleille ja pc:lle. Sen julkistus olisi näin ollen tapahtumassa kenties tämän vuoden E3-messuilla.

Jo aiemmin Himalajaan sijoittuvasta Far Crysta on heittänyt huhuja ilmoille peleistä aika ajoin yksityiskohtia ennakkoon kalastava Superannuation. Tapahtumapaikan ohella hän on tosin samalla ymmärtänyt, että mukana saattaisi mahdollisesti olla jälleen myös jonkinlaisia hirviöitäkin.

Lähde: Eurogamer, Superannuation (Twitter)

Lisää luettavaa