Bungie kehittää uutta osaa Destiny-pelisarjaan, huhu kertoo.

Talousjulkaisu Forbes kertoo Bungien kehittävän todennäköisesti Destiny 3:a Payback-työnimellä. Vahvistamattoman huhun taustalla on Reddit-sivustolla julkaistu viesti, jolle on kuitenkin saatu äskettäin tukea Bungien tekemistä paljastuksista.

Väitteet Destiny 3:sta ja sen työnimestä ovat peräisin aikaisemmin tänä vuonna julkaistusta viestistä, joka sisälsi myös viittauksen Bungien kehittämään uuteen Prism-ominaisuuteen. Viestin kirjoittaja kertoo Prismin mahdollistavan eri hahmoluokkien toimintojen yhdistelemisen. Kyseiselle ominaisuudelle saatiin vahvistus Bungien The Final Shape -laajennuksen esittelystä, jossa studio kertoi uudesta Prismatic-hahmoluokasta, joka yhdistelee valon ja pimeyden voimia kaikista saatavilla olevista luokkakyvyistä.

Saman viestin kirjoittaja  kertoo Bungien kehittävän, tai ainakin kehittäneen jossain vaiheessa, kolmatta Destiny-peliä Payback-työnimellä. Studion kerrotaan suunnitelleen pelin varalle isoa muutosta, jossa hahmoluokkia ei enää olisi, vaan pelaajat voisivat koota hahmonsa kyvyt kaikista saatavilla olevista vaihtoehdoista. Vaikka Destiny 3:lle ei olekaan saatu tämän virallisempaa vahvistusta, antavat Bungien äskettäin tekemät paljastukset pontta myös kyseisten väitteiden todenperäisyydelle.

Lähde: Forbes

Lisää luettavaa