Codemasters saattaa julkaista viimein piakkoin suositulle Race Driver: Gridille jatko-osan. Official Xbox Magazine UK -lehden tuoreen numeron huhuosiossa todetaan, että peliä kehitettäisiin edelleenkin kovaa vauhtia ja että se saapuisi todennäköisesti kauppoihin joskus F1 2012:n jälkeen.

Vuonna 2008 julkaistu Grid oli eräänlaista jatkoa Codemastersin Toca-ajopelisarjalle ja keräsikin maailmalla varsin oivallisia arvosanoja. Kaahailupelin Xbox- PlayStation ja pc-version Metacritic-keskiarvo on tälläkin hetkellä 87.

Codemasters varmisti vuonna 2010 työstävänsä pelille jatko-osaa, mutta virallisesti mitään kunnollista julkistusta pelistä ei vielä tähänkään päivään mennessä olla kuitenkaan saatu. Myös myöhemmät vinkit pelin olemassaolosta ovat olleet hataria.

Codemastersilla onkin riittänyt nyt erityisen paljon työtä Formula 1 -pelien kanssa. Syyskuussa nähtävän F1 2012:n lisäksi yhtiö on kehitellyt loppuvuonna saapuvaa perheystävällisempää Formula-peliä sekä selainpeli F1 Online: The Gamea, jonka avoin beetatestaus alkoi hiljattain. Alkuvuodesta se toi sentään kauppoihin myös Dirt: Showdown -kaahailunsa.

Pelaaja-lehden arvostelun Race Driver: Gridista voi lukaista tästä.

Lähde: CVG

Lisää luettavaa