Huhujen mukaan Amazon Studios, joka vastaa alkuperäisen sisällön luomisesta Amazon Prime Videolle, on viimeistelemässä sopimusta Mass Effect -televisiosarjan tekemiseksi.

Deadline-verkkosivusto kertoo Amazonin sopimuksen olevan osa pyrkimystä tuoda lisää samantyyppistä sisältöä suoratoistopalveluun menestyksekkään The Wheel of Time -fantasiasarjan ja tulevan Taru sormusten herrasta -sarjan rinnalle. Amazon Studiosin johtaja Jennifer Salke kertoo, että The Wheel of Time oli vuoden 2021 katsotuin sarjaensi-ilta ja yksi Amazon Prime Videon kaikkien aikojen suosituimmista sarjajulkaisuista.

– Jatkamme investoimista kaikenlaisiin fantasialajeihin. Studiossa on genrekeskeinen tiimi, joka työskentelee väsymättä luovien kumppaneidemme kanssa näiden suunnitelmien parissa, Salke vihjailee.

Mass Effectin suhteen on huhuiltu monenlaista kuluneen vuoden aikana. Mass Effect: Legendary Editionin projektijohtaja Mac Walters on kertonut televisiosarja- tai elokuvasovituksen olevan enää vain ajan kysymys ja Henry Cavillin Instagram-päivitys esitteli näyttelijän maskeeraustuolissa Mass Effect 3:n Wikipedia-artikkelituloste kädessään.

BioWare julkaisi hienosti vastaanotetun Mass Effect: Legendary Editionin viime toukokuussa. Pelisarjan seuraavan osan julkaisupäivä on tällä hetkellä vielä hämärän peitossa, mutta joidenkin huhujen mukaan kehitys lähtisi kunnolla käyntiin vasta vuonna 2023.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa