Hot Wheels Unleashed saa DC Comics -sisältöä Lepakkoluolasta Baneen – tältä näyttää tuleva Batman-laajennus

Myös DC Super-Villains Racing Season -tapahtuma paljastui.

19.10.2021 10:06

Hot Wheels Unleashed saa reilulla kädellä DC Comics -sisältöä tänä talvena. Mukana on muun muassa Batmaniin, Jokeriin ja Baneen liittyviä ajoneuvoja sekä ratoja.  

Hot Wheels Unleashedin tuleva Batman-laajennus sisältää viisi Gotham-teemaista ajoneuvoa, Lepakkoluolan mukaan mallinnetun uuden kilparadan, Joker Funhouse Split -radanrakennusmoduulin ja paljon muuta. Joulukuun 2. päivänä julkaistavan DC-teemaisen lisäosapaketin trailerin voi katsastaa uutisen lopusta. Lisäksi 11. marraskuuta ja 18. tammikuuta 2022 välisenä aikana järjestetään DC Super-Villains Racing Season -tapahtuma, joka sai niin ikään oman trailerinsa.

Kehittäjä Milestone on jo aiemmin paljastanut muitakin Hot Wheels Unleashed -kaahailun tulevia suunnitelmia. Ajoneuvoja on tulossa peliin vähintään kolmessa eri vaiheessa, ja uusien keräilyautojen määrä nousee aina 66:een. Ajoneuvokattauksen joukossa on useita ikonisia autoja tutuista elokuvista, televisiosarjoista sekä sarjakuvista. Mukana on ainakin aikamatkaava DeLorean Paluu tulevaisuuteen -elokuvasta, Turtlesien Party Wagon -pakettiauto ja tietenkin Batmobile.

Hot Wheels Unleashed on saatavilla PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Seriesille, Switchille ja pc:lle Steamin kautta.

Lähde: Hot Wheels Unleashed (kotisivu)

Lisää luettavaa