Horizon Call of the Mountainin pääosassa ei ole koneita metsästävä Aloy – pelissä astutaan Carja-soturin kyvykkäisiin saappaisiin

Uusi VR-seikkailu kutsuu ensi vuonna.

25.11.2022 20:00

Guerrilla Gamesin kehittelemät ja suursuositut Horizon-pelit saavat jälleen jatkoa ensi vuonna, kun kauppoihin saapuu Horizon Call of the Mountain. Nyt VR-pelin uutta päähahmoa on esitelty pelikansalle hieman lisää.

Horizon Call of the Mountainin päähahmo on Ryas. Carja-heimon kyvykäs soturi, kiipeilijä ja koneiden metsästäjä koettaa saada hyviteltyä aiempia väärintekojaan niin ympäröivälle yhteiskunnalleen kuin myös itselleen. Hänen ulkonäkönsä pidetään toistaiseksi vielä salassa, mutta hänen sotisopanaan on edelleen tunnistettava Carja-varustus – joskin hän on poistanut siitä kaikki kansaansa viittaavat koristelut.

Aiemmat Horizon-pelit – Horizon Zero Dawn ja Horizon Forbidden West – ovat seuranneet punapäisen, Nora-heimoon kuuluvan Aloyn tarinaa tämän pelastaessa maailman vaarallisten koneiden kynsistä. Pelien tapahtumat sijoittuvat post-apokalyptiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta asuu jälleen erilaisissa heimoissa keskellä eläinmäisten koneiden kansoittamaa maailmaa.

Horizon Call of the Mountain julkaistaan 22. helmikuuta 2023 PlayStation 5 -konsolille. Pelin pelaaminen vaatii niin ikään helmikuussa julkaistavan uuden PlayStation VR2-setin.

Tulevan seikkailun tunnelmiin pääsee virittäytymään alla olevan trailerin kanssa.

Lisää luettavaa