Homeworld-strategiasarjan paluu on käsillä – remasteroitu kokoelmapaketti helmikuussa

Gearbox Software on pian vihdoin valmis tuomaan Homeworld-sarjan latauspalveluihin. Homeworld Remastered Collection julkaistaan helmikuussa.

25.1.2015 18:13

Pitkään latauspalveluista kaukana pysytellyt strategiasarja Homeworld on saamassa digitaalisen julkaisunsa vihdoin helmikuussa. Pelisarjan oikeuksia nykyisin hallitseva Gearbox Software on vahvistanut, että Homeworld Remastered Collection -kokoelmapaketti laukaistaan Steamiin ensi kuun 25. päivä.

Homeworld Remastered Collection pitää sisällään sekä päivitetyt että ”klassiset” versiot Homeworldista ja Homeworld 2:sta . Päivitetyissä versioissa rakastetun strategiasarjan pääsee kokemaan niin uusilla grafiikoilla kuin äänilläkin, kun taas klassiset versiot tarjoavat puristeille pelit alkuperäisessä muodossaan.

Kaiken kaikkiaan pelattavaa paketissa on luvassa siis noin 30 yksinpelitehtävän verran. Mukaan on myös isketty Homeworld Remastered -moninpelitila, joka yhdistää kummankin Homeworld-pelin moninpelipuolen yhdeksi moninpelikokonaisuudeksi. Julkaisussa se on tosin saatavilla vasta vain beetamuodossa.

Paketille tulee kertymään hintaa noin 32 euroa. Sen suositusvaatimukset näyttävät Steamin mukaan seuraavilta:

Käyttöjärjestelmä: Windows 7
Suoritin: 2,3 GHz neliydinprosessori
Keskusmuisti: 4 Gt RAM
Näytönohjain: NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5850 (1Gt VRAM)
Kiintolevy: 20 Gt vapaata tilaa

Lisää luettavaa