Hitman-kehittäjien fantasiaroolipeli saattaa mennä sivu suun PS5-pelaajilta – Project Fantasy näyttää ilmestyvän yksinoikeudella Xbox Series X/S:lle

IO Interactiven tuleva fantasiapeli näyttäisi ilmestyvän yksinoikeudella Xboxille.

28.6.2023 06:51

Hitman-pelisarjan kehittäjien tuleva fantasiapeli näyttäisi ilmestyvän yksinoikeudella Xboxille.

IO Interactive -studio paljasti alkuvuodesta kehittävänsä työnimellä Project Fantasy -tunnettua fantasiaroolipeliä. Nyt Yhdysvalloissa julki tulleet oikeusasiakirjat ovat paljastaneet hieman lisätietoja projektin tiimoilta.

Microsoftin ja kauppakomissio FTC:n välisen oikeudenkäynnin yhteydessä julkaistut asiakirjat kertovat IO Interactiven kehittävän uutta peliä yhdessä Xbox Game Studiosin kanssa. IO:n julkistuksesta poiketen projekti on nimetty asiakirjassa Project Dragoniksi ja sitä kuvataan räiskintäroolipeliksi, mutta oletettavasti kyseessä kuitenkin sama peli kuin IO Interactiven vahvistama Project Fantasy. Lisäksi asiakirja kertoo pelin ilmestyvän Xbox Series X/S:lle ja pc:lle, mikä viittaisi pelin jäävän väliin PlayStation 5 -pelaajilta.

Project Fantasysta ei tällä haavaa ole paljastettu tarkempia yksityiskohtia. Kyseisen projektin lisäksi IO Interactive on aikaisemmin paljastanut kehittävänsä James Bond -aiheista peliä, jota ei myöskään ole esitelty vielä julkisuudessa.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa