Hitman kääntyy ilmaispeliksi Hitman: Sniper -murhateoksella

Square Enix Montreal työstää jo toista Hitman-mobiilipeliään. Nyt vuorossa on Hitman: Sniper.

5.6.2014 14:37

Hyvän vastaanoton saaneen Hitman Go -pulmastrategiapelin siivittämänä agentti 47 on saamassa pian jo toisen mobiiliseikkailunsa. Square Enix Montrealin toimesta kehitteillä on nyt Hitman: Sniper, joka tällä kertaa tarjoaa salamurhapelattavaa ilmaiseksi.

Hitman: Sniper on eräänlainen henkinen perijä Hitman Absolutionin ohessa aikoinaan jaetulle Hitman: Sniper Challenge -pienpelille. Sniperissa pelaajat löytävät itsensä tarkkuuskivääriä hallitsevana ampujana tarkoituksenaan suorittaa erilaisia tarkka-ammuntatehtäviä mahdollisimman hienovaraisesti.

Square Enix Montrealin mukaan pelin tehtävät on suunniteltu pelattavaksi läpi useaan otteeseen. Tehtävien on tarkoitus tarjota useita erilaisia tapoja lähestyä tarvittavia tavoitteita, minkä lisäksi niissä on mukana myös kilpailullinen puoli pelaajien päästessä vertailemaan suorituksia keskenään toistensa kanssa.

Kuten Hitman Go’n kanssa, pitäisi myös Hitman: Sniperin olla peli, joka on suunniteltu nimenomaan mobiililaitteita ja kosketusnäyttöjä silmällä pitäen.

Ilmaisuutensa myötä Sniper on varustettu muutamilla sovelluksen sisäisillä maksuilla. Kaikkeen sisältöön pitäisi pelissä päästä käsiksi kuitenkin ilmaiseksi.

Hitman: Sniper on tarkoitus julkaista vielä tänä vuonna. Hitman Go -faneilla ei myöskään ole syytä hätään, sillä Sniperin ohella Square Enix Montreal työskentelee parhaillaan myös uusien Go-pulmakenttien parissa.

Lähde: Hitman.com

Lisää luettavaa