Hitman Absolution sallii omien murhatehtävien luomisen

Hitman Absolution saa Contracts-pelimuodon pelaajien omia murhatehtäviä varten.

15.8.2012 16:26

Agentti 47:n ei tarvitse tyytyä Hitman Absolutionissa vain kehittäjien luomiin tarinatehtäviin. Peliä työstävä IO Interactive on varmistanut tuovansa Absolutioniin myös Contracts-pelimuodon, jossa pääsee luomaan omia murhatehtäviä ja jakamaan niitä muiden pelaajien kanssa.

Omien tehtävien rakentamisessa käytetään pohjana pelin valmiita kenttiä. Niissä vaellellessaan pelaaja voi valita maksimissaan kolme kohdetta, jotka on saatava surmattua erilaisten sääntöjen sisällä.

Murhaleikkejä värittää taustalla pyörivä rahamekaniikkaa. Hyvät, nopeat ja useita tavoitteita täyttävät suoritukset tuovat pelaajille enemmän kahisevaa, jota voi käyttää esimerkiksi aseiden ostamiseen ja parantamiseen. Rahasaaliiden avulla suorituksia voi myös vertailla kavereiden kanssa.

Kaikki pelimuodon sisältö ei ole toki vain yhteisön luomaa. Myös kehittäjien itse tekemiä Contracts-tehtäviä on myös luvassa.

Hitman Absolution saapuu kauppoihin marraskuun 20. päivä. Peli julkaistaan sekä PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle että pc:lle.

Ohessa Contract-pelimuotoa esittelevä traileri.

Linkki traileriin

Lisää luettavaa