Persoonallisia ja samalla usein myös äärimmäisen hämmentäviä pelejä työstävän ACE Teamin seuraava tekele on paljastunut. Vielä tulevan syksyn aikana chileläisstudio on julkaisemassa noin viiden vuoden takaiselle Rock of Ages -pelilleen jatko-osan, jonka se on ristinyt Rock of Ages II: Bigger and Boulderiksi.

Jatko-osa jatkaa ensimmäisen Rock of Agesin viitoittamalla tiellä ainakin siinä mielessä, että myös se on eräänlainen tornipuolustuspeli, jossa omien linnakkeiden puolustamisen lisäksi pelaajat pääsevät hyökkäämään vastustajiensa kimppuun jättimäistä kivipalloa ohjaillen. Bigger and Boulderissa kaikkea tätä päästään harrastamaan nyt uusissa aikakausissa, uusilla puolustusrakennelmilla sekä tietysti parannellulla teknisellä toteutuksella. Sen moninpelipuolikin tukee nyt neljän pelaajan keskeisiä yhteenottoja.

Kehitteillä Rock of Ages 2: Bigger and Boulder on PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Ensimmäisen osan tapaan myös jatko-osan julkaisee Atlus, joka auttanut ACE Teamia tuomaan maailmaan aiemminkin esimerkiksi Zeno Clash -sarjan ja The Deadly Tower of Monstersin.

Lisää luettavaa