Hirvittääkö oikea elämä? Uusi Story of Season tarjoaa loppuvuodesta taas farmarisöpöilyä

Harvest Moon -jatkumoon omalla tavallaan kuuluva Stories of Season palaa Eurooppaan taas lokakuussa.

29.6.2017 17:28

Kepeä maatalous- ja elämäsimulaattorisarja Story of Season palaa Eurooppaan 13. lokakuuta. Tuolloin Nintendo saa vihdoin täkäläisille 3DS-käsikonsoleille tuotua Story of Seasons: Trio of Townsin, joka julkaistiin alunperin Amerikassa jo helmikuussa sekä Japanissa viime vuoden kesäkuussa.

Keskeinen uudistus Trio of Townsissa on sen maailman rakenne. Asumuksensa pelaaja löytää tällä kertaa nimittäin alueelta, joka sijaitsee lähellä kolmea erilaista kylää, jotka kukin ovat asukkaineen ja tarpeineen omanlaisiaan. Sosiaalisten vuorovaikutusten ohella keskeinen osa Trio of Townsiakin on edelleen toki oman maatilan hoitaminen eläimineen kaikkineen.

Kuten edellinenkin 3DS:n Story of Seasons -peli, on myös Trio of Town periaatteessa osa klassista Harvest Moon -sarjaa. Se on vain joutunut muuttamaan nimensä, sillä lännessä oikeudet Harvest Moon -nimeen ovat Natsume-pelitalon hallussa. Natsumelta onkin viime aikoina nähty joukko sen omia Harvest Moon -pelejä, jotka eivät ole juuri kehuja keränneet.

Lähde: Nintendo of Europe (Twitter)

Lisää luettavaa