Hirviöräiskintä Evolven kaikki lisäsisältökartat ovat ilmaisia

Turtle Rock Studios ja 2K Games eivät ole aikeissa pyytää rahaa yhdestäkään Evolve-räiskintäpelin kartoista. kaikki pelin uusi sisältö ei tule kuitenkana olemaan ilmaista.

22.11.2014 04:45

Ensi vuonna kauppoihin saapuvan hirviönmetsästyspeli Evolven kaikki lisäsisältökartat tulevat olemaan ilmaisia. Asian on luvannut pelin luova johtaja Phil Robb IGN-sivuston tuoreessa haastattelussa.

Robbin mukaan syy ilmaisuuteen on se, etteivät Turtle Rock Studios ja 2K Games halua rikkoa yhteisöään erillisiin osiin. Kun kaikilta pelaajilta löytyvät samat kartat, voi nämä huoletta laittaa pelaamaan keskenään tilanteessa kuin tilanteessa.

Suunnitelmissa Turtle Rockilla on tukea Evolvea julkaisun jälkeen karttojen ohella myös uusilla hirviöillä ja hahmoluokilla. Näistä ainakin valtaosasta kehittäjät ovat aikeissa pyytää rahaa, mutta tässäkin tapauksessa yhteisö on haluttu pitää yhtenäisenä. Näin ollen vaikka pelaaja ei ostaisi mitään lisäsisältöä peliin, voi hän silti kohdata uusia hahmoluokkia ja hirviöitä, joita muut pelaajat ovat ostaneet.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Evolve saapuu Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle helmikuun 10. päivä. Peliä odoteltiin yhdessä vaiheessa kauppoihin vielä täksi vuodeksi.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa