Hirviölaumoja ja ilmataisteluita uusissa Pokémoneissa

Uusissa Pokémoneissa taistellaan parilla uudella tyylillä ja käytetään verkossa niin sanottua Player Search System -ominaisuutta.

12.6.2013 18:08

Nintendo julkisti eilen julkaisupäivän Pokémon X:lle ja Y:lle trailerin kera, mutta taskuhirviötiedotteet eivät ole jääneet tähän. Pelien kotisivut ovat nyt päivittyneet E3-messujen kunniaksi ja tarjonneet joukon tuoreita tietoja pelin tarjonnasta.

Sivusto vahvistaa, että jo tuttujen taistelutyyppien ohella Pokémon X ja Y ovat esittelemässä sarjaan sekä lauma- että ilmakamppailut. Laumataisteluissa pelaajan yksittäinen taskuhirviö joutuu kerralla taistelemaan useampaa vastustajaa vastaan kerralla, minkä luvataan olevan varsinkin tehokas tapa kehityksen suhteen. Ilmataisteluissa puolestaan yhteen ottavat tietysti vain lentokykyiset hirviöt.

Esiin on nostettu myös niin sanottu Player Search System. Ominaisuudella viitataan uudistettuun pelin verkkopuoleen, jossa pelaaja voi saada ilmoituksia lähellä olevista Pokémon-pelaajista sekä taistelemaan ja vaihtamaan helposti muiden kanssa, asuivat nämä sitten missä päin maailmaa tahansa, tunsi itse pelaajia tai ei.

Ohessa myös vielä yksi uusi traileri.

Lähde: Pokémon

Lisää luettavaa