Hirviöitä ei jahdata valkokankaalla vielä tänä vuonna – Monster Hunter -elokuvan ensi-ilta siirtyi

Syyskuulle kaavailtu Monster Hunter -elokuva lykkää ensi-iltaansa.

11.7.2020 09:01

Sony Picturesin Monster Hunter -elokuvan ensi-ilta viivästyy. Hirviöjahdin oli määrä alkaa valkokankaalla jo syyskuussa, mutta elokuva näkeekin päivänvalonsa vasta huhtikuun 23. päivä vuonna 2021.

Sony ei ole kommentoinut lykkäyksen syytä. Oletettavasti taustalla vaikuttavat koronaviruspandemian aiheuttamat komplikaatiot, jotka ovat aiheuttaneet tänä vuonna runsaasti viivästyksiä niin pelien kuin elokuvienkin puolella.

Monster Hunter -elokuvan ohjaa Resident Evil -leffat ohjannut Paul W.S. Anderson ja pääosassa nähdään niin ikään Resident Evileistä tuttu Milla Jovovich. Jovovich esittää Natalie Artimista, jonka johtama sotilasryhmä päätyy omasta maailmastaan Monster Hunterin ulottuvuuteen. Natalie ryhmineen lyöttäytyy yhteen Tony Jaan esittämän Metsästäjän kanssa ja hirviöjahti on valmis alkamaan. Metsästäjän pomona häärii Ron Perlmanin näyttelemä Amiraali, josta ei kuitenkaan ole vielä nimen lisäksi paljastettu muuta.

Ohjaaja Anderson on luvannut, että elokuva on uskollinen peleille. Hatunnostoja on luvassa niin tutuille hetkille kuin hirviöillekin.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa