Hipsterit iskevät Grand Theft Auto Onlineen

GTA Onlinen päivitys jatkuu Rockstar Gamesin toimesta. Nyt kehiin saadaan hipster-kuulttuuria käsittelevää sisältöä.

17.6.2014 13:10

Rockstar Games on saanut julkaistua uuden sisältöpäivityksen Grand Theft Auto Onlineen. Pelin aiempien päivitysten tapaan myös uusin kokonaisuus on varustettu omalla teemallaan, joka tällä kertaa ottaa käsittelyynsä hipster-kulttuurin.

I’m Not a Hipsteriksi ristitty päivitys lisää GTA Onlineen sisältöä varsin tuttuun malliin. Mukana nähdään niin tukku uusia asusteita, seitsemän uutta ajoneuvoa kuin myös kaksi uutta asettakin, joista toinen on tuore pistooli, toinen tyylitelty tikari.

Myös 12 uutta moninpelitehtävää saapuvat Los Santosiin yhdessä useiden erilaisten korjausten kanssa. Yhteistyönä pelattavia Heist-ryöstötehtäviä ei ikävä kyllä nähdä pelissä vieläkään.

Rockstar Games vahvisti hiljattain, että Xbox 360:n ja PlayStation 3:n ohella Grand Theft Auto V ja sen myötä myös Grand Theft Auto Online ovat tulossa syksyllä koettavaksi myös Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle. Mikäli GTA Onlineen on luonut hahmon jo vanhemmalla konsolilla, voi sen siirtää halutessaan osaksi myös pelin uusia versioita.

Lähde: Rockstar Games

Lisää luettavaa