Hiljaiseloa viettänyt Valkyrie Profile -roolipelisarja tekee paluuta, tavalla jos toisella (päivitetty)

Uusi Valkyrie Profile -peli on matkalla Japaniin, joskin epäselvää on vielä, onko kyseessä mobiilinimike vai jotain suurempaa.

14.4.2016 21:12

Pitkää hiljaiseloa viettänyt roolipelisarja Valkyrie Profile on tekemässä paluuta muodossa jos toisessa. Kuluvalla viikolla Square Enix on avannut uuden verkkosivuston Valkyrie Anatomia: The Origin -nimiselle pelille, jonka se on tuomassa saataville Japaniin vielä kevään aikana.

Varsinaiset yksityiskohdat pelistä ovat vielä hyvinkin vähissä aina sen alustoja myöten. Hyvin mahdollista onkin, että kyseessä on mobiilipeli suuremman rooliseikkailun sijaan. Pelin on tuottamassa sarjan luojaksikin aikoinaan tituleerattu Yoshinori Yamagishi, kun taas käsikirjoituksesta vastaa näytelmäkirjailija Daisuke “Bun-O” Fujisawa.

Star Oceanista tutun tri-Ace-studion luoma sarja debytoi alunperin vuonna 1999 PlayStationilla ja sai vuonna 2006 jatkoa PlayStation 2 -peli Valkyrie Profile 2: Silmeriasta. Sarjan viimeisin osa tähän menenssä on olult vuonna 2008 DS:lle alunperin saatu Valkyrie Profile: Covenant of the Plume.

Päivitys 14.4. kello 23:55: Ensimmäinen pelistä julkaistu kiusoittelutraileri on vahvistanut, että Valkyrie Anatomia on tosiaan mobiililaitteille suunniteltu nimike. Nimensä mukaisesti peli on sijoittumassa aikaan ennen ensimmäistä sarjan osaa. 

Lähde: Square Enix, Gematsu

Lisää luettavaa