Hiiviskelyseikkailu République tuo dystopiansa PS4:lle

Mobiilipohjaiseksi hiippailuksi alkujaan suunniteltu République saadaan ensi vuonna myös PlayStation 4:lle asti.

20.8.2015 19:20

Varhaisten Kickstarter-menestyjien joukkoon lukeutuva hiippailupeli République on ensi vuonna kääntymässä konsolikokemukseksi. Kolme ensimmäisen episodinsa osalta jo niin mobiililaitteilla kuin pc:lläkin saatavilla oleva seikkailu tekee seuraavaksi tuloa PlayStation 4:lle, jolle sen on tuomassa pelin pc-versionkin julkaissut GungHo Online Entertainment.

Pelisivusto GameSpotin saamien ensitietojen mukaan République tulee tukemaan PlayStation 4:llä aiempaa kattavampia kontrolleja. Siinä missä siis mobiililaitteilla ja pc:llä pelin päähenkilönä toimivaa Hopea on lähinnä päästy vain komentamaan naputusten ja klikkausten voimin, näyttäisi Republiquen PS4-versio sallivan viimein hahmon suoremman ohjastamisen.

PlayStation 4:lle GungHo on aikeissa tuoda kerralla kaikki Républiquen viisi episodia osana yhtä kaiken kattavaa pakettia. Vielä tälläkään hetkellä tiedossa ei tarkkaan vain ole, milloin edes Républiquen neljäs episodi saadaan mobiililaitteille ja pc:lle. Pelin kolmas episodi teki debyyttinsä viime vuoden lokakuussa.

Lähde: GameSpot

Lisää luettavaa