Hiiteen vuohet ja leivät – nyt on itsetuhoisen vauvan vuoro viihdyttää

Vauvaitsemurhat ovat tällä hetkellä pelimaailman kuuminta hottia.

14.12.2015 12:30

Sekopäisten vuohien ja tahmeiden paahtoleipien kansoittama vitsipelien maailma on saanut jälleen uuden vahvistuksen.

Yhden miehen indietekele Who’s Your Daddy on kahden pelaajan moninpeli, joka seuraa uusavuttoman isän yrityksiä pelastaa itsetuhoinen vauvansa kodin arkisilta vaaroilta. Siinä missä yksi pelaajista säntäilee pitkin taloa tukkimassa sähköpistokkeita ja piilottamassa vasaroita, vauvalla pelaava vastustaja yrittää parhaansa mukaan tappaa itsensä vaikkapa juomalla lasinpesunestettä tai ryömimällä uuniin.

Leikillisenä heittona taipaleensa aloittanut Who’s Your Daddy hurautti tiensä läpi Kickstarterista aiemmin syksyllä, ja viime viikolla peli taisteli maineesta ja kunniasta Steamin Greenlight-äänestyksessä. Huimat 42 000 käyttäjää näytti viikossa vihreää valoa yksinkertaiselle vitsitekeleelle, ja vielä tällä hetkellä ilmaislatauksessa oleva peli matkaa nyt virallisesti Steamin virtuaalihyllyille keväinen julkaisupäivä tähtäimessään.

Vaikka peli on vielä pahasti vaiheessa, voisi sen kuvitella palvelevan esimerkiksi YouTube-yleisöä loistavasti valmistuessaan. Aikaista pelikuvaa voi tutkailla alta.

Lähde: Steam Greenlight, Kickstarter, Kotaku

Lisää luettavaa