Hideo Kojiman odotetusta Death Strandingista julkaistiin uusi traileri – video esittelee Troy Bakerin kultamaskisen mysteerimiehen

Hideo Kojiman uutukaisen tuorein traileri esittelee Troy Bakerin hahmon.

24.9.2018 10:01

Hideo Kojima on esitellyt Tokyo Game Showssa pidetyssä paneelissa Death Strandingin kaksi uutta hahmoa, joista Troy Bakerin esittämästä kultamaskisesta miehestä nähtiin ihan pelikuvan verran materiaalia.

Vaikka videon perusteella Bakerin hahmo näyttäisi liittyvän kernaasti pelin pahiskatraaseen, paljastivat sekä Hideo Kojima että yksi pelin japanilaisista ääninäyttelijöistä, Akio Otsuka, ettei totuus ole välttämättä niin ilmeinen. Hahmo saattaakin toimia saman firman riveissä kuin päähenkilö, ja Kojima vihjaili kultaisen maskin takaa löytyvän toinen maski.

Toinen uusista hahmoista paljastettiin Norman Reedusin esittämän päähenkilön pomoksi, jonka äänenä kuullaan Tommie Earl Jenkinsia ja Japanissa Otsukaa. Tälläkin hahmolla on päässään maski, joskin hänen on väriltään musta. Maskin syyt aiotaan paljastaa myöhemmin.

Death Strandingista on saatu viimeaikoina runsaasti pelikuvaa, kun projektiin ovat liittyneet tunnettuja näyttelijöitä pitkin vuotta. Bakerin lisäksi pelissä nähdään ja kuullaan muun muassa Mads Mikkelsenia, Léa Seydouxia, Guillermo del Toroa, Emily O’Brienia ja Lindsay Wagneria.

PlayStation 4:lle kehitteillä olevalle pelille ei ole annettu vielä julkaisuikkunaa.

Lisää luettavaa