Hideo Kojiman huhuttu kauhupeli saa lisävahvistuksia – kehuttu mangataiteilija Junji Ito mahdollisesti mukana

Mangataiteilija Junji Ito on kertonut käyneensä keskusteluja Hideo Kojiman kanssa.

24.3.2022 15:41

Kuuluisa mangataiteilija Junji Ito on paljastanut käyneensä keskusteluja Hideo Kojiman kanssa mahdollisesta yhteistyöstä uuden kauhupelin parissa.

Hän kertoi aiheesta Comic-Con@Home-tapahtumassa, jossa fani tiedusteli häneltä, onko hän työskennellyt viimeaikoina pelien parissa.

– Tunnen ohjaaja Kojiman ja olemme käyneet keskusteluja aiheesta, joka liittyy mahdollisesti yhdessä tehtävään kauhupeliin. Hän on pyytänyt minua mukaan sen kehitykseen, mutta sen enempää projektista ei vielä tiedetä, Ito sanoo.

Ito oli alkujaan mukana Guillermo del Toron ja Hideo Kojiman yhteisessä ja lakkautetussa Silent Hills -projektissa, mikä on herättänyt luonnollisesti lisäspekulaatioita Kojiman mahdollisesta paluusta suositun kauhusarjan pariin. Ito lainasi ulkomuotoaan myös kehittäjän viimeisimpään Death Stranding -peliin.

Kojima on puolestaan aiemmin vihjaillut vahvasti seuraavan pelinsä olevan mahdollisesti kauhua. Hän on tosin paljastanut olevansa kiinnostunut tekemään jatkoa Death Strandingille sekä kokeilemaan elokuvien ohjausta.

Hänen seuraavaa projektia ei ole kuitenkaan virallisesti vahvistettu vielä.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa