Hideo Kojiman tuleva peliprojekti meinasi osoittautua liian haastavaksi peliteollisuudelle, kehittäjäveteraani kertoo.

Luovista projekteistaan tunnettu Kojima on kertonut IGN-julkaisun haastattelussa Xboxin kanssa työn alla olevasta peliprojektista. Viime kesänä julkistetusta projektista ei ole paljastettu yksityiskohtia, mutta pelin on kerrottu hyödyntävän Microsoftin pilviteknologiaa innovatiivisella tavalla.

Kojiman mukaan kumppanien löytäminen osoittautui haastavaksi pelin teknologiavaatimusten vuoksi. Vuosien ajan työn alla olleelle projektille löytyi kuitenkin lopulta vastakaikua Microsoftilta.

– Olen ajatellut Microsoftin kanssa kehittämäämme projektia jo viiden tai kuuden vuoden ajan. Projekti edellytti infrastruktuuria, jollaista ei tarvittu koskaan aikaisemmin, joten esittelin sitä monille isoille yrityksille, mutta he tuntuivat pitävän minua hulluna, Kojima kertoo.

– Lopulta Microsoft osoitti ymmärtävänsä minua, ja nyt työskentelemme yhdessä projektin parissa myös teknologiarintamalla.

Kojima kertoi äskettäin esittelevänsä tulevia projektejaan tarkemmin joskus ensi vuoden aikana. Kojima Productions esitteli äskettäin odotetun jatko-osan Death Strandingille, mutta studion tiedetään työstävän lisäksi Xboxin kanssa kehitettävää peliä sekä muita visuaalisia projekteja.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa