Hideo Kojima kiusoittelee: uusi Metal Gear -jättikokoelma tulossa?

Uutta Metal Gear -kokoelmapakettia on luvassa, mikäli Kojiman vihjailuja on uskominen. Myös uutta Metal Gear Solid V -kuvamateriaalia julkaistu.

11.9.2014 13:34

Ensi viikon Tokyo Game Show 2014 -messuilta on luvassa Metal Gear -aiheisia julkistuksia. Konami ja Kojima Productions aikovat esitellä tulevaa Metal Gear Solid V: The Phantom Pain -peliään uuden kuvamateriaalin voimin, mutta toimintahiiviskelyn luoja Hideo Kojima vihjailee myös uudesta Metal Gear -kokoelmapaketista.

Kojima twiittasi kuvan tulevasta Tokyo Game Show -lavashow’staan, jossa viestin perusteella esitellään mitä ilmeisimmin uutta Metal Gear Collection 2014 -kokoelmaa. Tarkempia yksityiskohtia kokoelman sisällöstä ja alustoista ei vielä mainittu, mutta sosiaalisessa mediassa spekulaatiot käyvät jo kuumana klassikkopelien remasteroiduista PlayStation 4- ja Xbox One -versioista.

Myös edellinen kokoelmapaketti, PlayStation 3:n Metal Gear Solid: Legacy Collection 1987-2012, teki ensiesiintymisensä Kojiman kiusoittelutwiitissä ennen virallista julkistustaan.

Lisää yksityiskohtia on luvassa ensi viikon aikana, kun Tokyo Game Show pärähtää käyntiin. Metal Gear Solid V: The Phantom Painin uudesta kuvamateriaalista odotetaan vuorostaan pientä kiusoitteluvideota vielä tämän päivän aikana.

Päivitys, kello 16:01: Luvattu Metal Gear Solid V -kuvamateriaali on julkaitu osana suoraa Kojima Station -lähetystä, tallenne katsottavissa uutisen lopusta. Oheinen videosoitin on määritetty alkamaan oikeasta kohdasta, eli noin 40:40.

Kojiman vihjaava tweettaus kokoelmasta:

Lähde: @HIDEO_KOJIMA_EN

Lisää luettavaa