Hidastelleesta Max Payne -laajennuksesta yksityiskohtia ja kuvia

Max Payne 3 on edelleen laajenemassa viivästyksistä huolimatta.

3.10.2012 08:45

Hidasteluistaan huolimatta Max Payne 3:een muun muassa elokuussa luvatut uudet lisäsisältöpaketit ovat edelleen kehitteillä, Rockstar on vakuutellut. Pelitalo on vahvistanut työskentelevänsä parhaillaan kovaa tahtia uuden sisällön parissa ja pyrkii saamaan julkaisupäiviä kerrottua mahdollisimman nopeasti.

Ilmoituksensa yhteydessä yhtiö jakoi lisätietoja alkujaan syyskuulle tähdätystä Hostage Negotiation Map Packista. Jossain vaiheessa vielä syksyn aikana saapuva paketti tuo Max Paynen moninpeliin kartat Club Moderno, Estádio Do Galatians, O Palácio Strip Club ja Favela Heights.

Luvassa on myös kaksi uutta asetta sekä uusia varusteita, kuten räjähdyksiltä suojaava pommipuku ja vihollisaseiden latauksia pidentävä maski. Hintaa paketista pyydetään 800 Microsoft-pistettä tai vaihtoehtoisesti vajaat kymmenen euroa. 

Vielä Hostage Negotiationin jälkeen pelin pitäisi jossain vaiheessa laajentua myös saman hintaisten Painful Memories Map Packin ja Deathmatch Made In Heaven Mode Packin muodossa. Alkujaan näiden uskottiin saapuvan ladattavaksi vielä kuluvan kuun aikana.

Lähde: Rockstar

Lisää luettavaa