Henkinen Castlevania-seuraaja Bloodstained päivättiin vihdoin – näin grafiikka on kehittynyt loppusuoralla

Uusi traileri päivää vihdoin Bloodstained: Ritual of the Nightin ja esittelee sen viimeisimpiä visuaalisia muutoksia.

2.5.2019 18:11

Viiden ja puolen miljoonan dollarin Kickstarter-menestyjä Bloodstained: Ritual of the Night on kehityksensä osalta loppusuoralla. Lähemmäs neljä vuotta pelin onnistuneen joukkorahoituskampanjan jälkeen se on päivätty PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle kesäkuun 18. päiväksi, mitä seuraa vielä 25. kesäkuuta Switch-version julkaisu.

Uusi trailerikin on ulkona ja se esittelee viimeisiä pelin ulkoasuun tehtyjä muutoksia. Paljon viilauksia on tehty varsinkin sen valaistukseen ja värimaailmaan, eikä traileri pelkää nauraa kritiikille, jota sen visuaalinen tyyli on aiemmin vastaanottanut.

Bloodstained: Ritual of the Nightin kehitystyötä vetää japanilaisstudio ArtPlay, jonka on perustanut Castlevania: Symphony of the Nightin ja sen seuraajia tekemässä ollut Koji Igarashi. Monille faneille Bloodstainedia onkin myyty ennen kaikkea uutena ”Igavania”-pelinä. Aiemmin viime vuonna se sai myös sivuosa Bloodstained: Curse of the Moonin, joka oli tehty vieläkin vanhempien kasibittisten Castlevanioiden tyyliin.

Lisää luettavaa