Henkeäsalpaava Rise of the Tomb Raider ensimmäistä kertaa grafiikkavertailussa

Laran marraskuiset seikkailut Siperiassa ovat päässeet vuorollaan grafiikkasyyniin.

7.9.2015 08:09

Xboxille yksinoikeudella marraskuussa ilmestyvä Rise of the Tomb Raider on saanut ensimmäiset grafiikkavertailuotoksensa.

Vertailuun ovat päässeet pelin tämän ja edellisen sukupolven Xbox-versiot, joiden ulkonäössä on ymmärrettävistä syistä jonkin verran eroa. Silmiinpistävimpia parannuksia on tuttuun tapaan tehty aluskasvillisuuden ja muun luonnon saralla, mitä Siperian metsiä koluavat pelajaat osaavat varmasti arvostaa. Myös piirtoetäisyys kärsii hieman Xbox 360:llä seuraajaansa verrattuna.

Yllätyksenä monille tulee ehkä kuitenkin se, miten hyvin vanhan sukupolven versio pitää puolensa Xbox One -pelin rinnalla. Vaikka hahmomallitkin ovat edellisellä sukupolvella vähemmän yksityiskohtaisia, on Rise of the Tomb Raider silti kaikkiaan hyvin kaunis peli myös Xbox 360:llä, ja hautoja kelpaa varmasti ryöstellä vanhemmallakin raudalla. 

Eroja voi ihmetellä videomuodossa alta tai kuvissa lähdelinkin takaa.

Rise of the Tomb Raider ilmestyy Xbox 360:lle ja Xbox Onelle Euroopassa 13. marraskuuta. Pc:lle peli saadaan alkuvuodesta 2016, mutta PlayStation 4 -pelaajat joutuvat vartomaan vuoroaan ensi vuoden loppupuolelle. 

Lähde: All Games Beta

Lisää luettavaa