Hehkeä Dead or Alive Xtreme esittelee rusketusraitateknologiaansa

Dead or Alive Xtreme 3 -galleria piristää marraskuisen kaamosmasennuksen keskellä.

21.11.2015 15:30

Vieläkö muistat pirteän Dead or Alive Xtreme -bikinilentispelin?

Elonmerkkejä lännessä viimeksi kahdeksan vuotta sitten osoittanut pelisarja porskuttaa edelleen rohkeasti eteenpäin. Dead or Alive -tappelupelin tyttöjen telmintää rannalla seuraavan sarjan uusin osa lähestyy jo valmistumistaan, ja tuotoksesta on nyt saatu sylillinen uusia otoksia, joiden kuvittelisi piristävän Suomen tuskaisesta talvesta kärsivien pelaajien päivää.

Kuvasaalis esittelee lähietäisyydeltä pelin suurinta myyntivalttia: auringonpalvojat ruskettuvat rannalla realistiseen tapaan, ja bikinien olkaimet ja narut saattavat lentopallomatsien tuoksinnassa katketa tai valahtaa paikoiltaan, jolloin rusketusraitoja pääsee ihailemaan sydämensä kyllyydestä. Pelipuolella luvassa on tällä kertaa lentopallon ohella myös ponttooneilla loikkimista sekä köydenvetoa.

Huipputeknologiaa voi tutkailla yllä olevan kuvagallerian kautta.

Dead or Alive Xtreme 3 julkaistaan Japanissa PlayStation 4:lle ja Vitalle 25. helmikuuta. Pelin mahdollisesta länsijulkaisusta ei ole vielä hiiskuttu, mutta ainakin Aasian markkinoille on määrä tuoda myös englanniksi käännetty versio.

Lähde: GamesRadar

Lisää luettavaa