Heavy Rain -kehittäjien PlayStation 4 -teknologiademo haluaa hauskuuttaa

Quantic Dream on jälleen esittelemässä sekä omaansa että Sonyn teknologiaa uuden demon avulla.

12.6.2013 19:21

Quantic Dreamin uusi teknologiademo The Dark Sorcerer on julkaistu kokonaisuudessaan kaikkien nähtäville. Sonyn E3-lehdistötilaisuudessa pikaisesti vilahtanut pätkä sijoittuu kerronnansa osalta videopelin ”kuvauksiin”, jossa asiat eivät meinaa mennä nappiin.

Pohjimmiltaan The Dark Sorcerer esittelee Quantic Dreamin PlayStation 4:ää varten rakentamaa pelimoottoria. Demon avulla pelistudio esittelee ja testaa jälleen uusinta teknologiaansa, mitä se harrasti myös esimerkiksi viime vuonna nähdyn PlayStation 3 -pelimoottorilla pyörineen Kara-demon kohdalla.

Quantic Dream -pomo David Cage korostaa, ettei The Dark Sorcerer ole heidän seuraava pelinsä, vaan nimenomaan prototyyppi. Karan tapaan uusin teknologiademo ei myöskään pyri vain esittelemään ämpärikaupalla efektejä, vaan Quantic Dream on pyrkinyt luomaan myös tunteita. Tällä kertaa luvassa ei ole kuitenkaan pelistudiolle jo tuttua surun kansa leikittelyä, vaan Cage on halunnut kokeilla komediaa.

Cagen mukaan The Dark Sorcerer ei edusta vielä uuden PlayStation 4 -moottorin viimeistä versiota. Demo on varsinaisesti vasta ensimmäinen kunnollisempi testi.

Quantic Dreamin seuraava peli nähdään kaupoissa lokakuussa. Kyseessä on PlayStation 3 -tuotos Beyond: Two Souls.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa