Hearthstonen uusi laajennus on Goblins vs. Gnomes – tätä kaikkea on luvassa

Hearthstonen uusi laajennus on ristitty Goblins vs. Gnomeksi ja se saa julkaisunsa vielä joulukuun sisällä.

8.11.2014 12:15

Hearthstone: Heroes of Warcraft -virtuaalikorttipelin uusin laajennus tulee kantamaan nimeä Goblins vs. Gnomes, Blizzard on vahvistanut. Laajennus tuotiin ensimmäistä kertaa virallisesti julki Blizzardin BlizzCon-tapahtumassa, jonka yhteydessä sen myös vahvistettiin saapuvan maailman kuhunkin kolkkaan vielä joulukuun aikana.

Laajennus tuo mukanaan peliin yli 120 uutta korttia, jotka laajennuksen nimen mukaisesti seuraavat teemaltaan Warcraft-universumin pienemmän väestön välienselvittelyä. Luvassa on näin ollen paljon varsinkin mekaanisia ilmestyksiä, kuten kokonaan uusi mech-hirviötyyppi.

Kun laajennus rantautuu Hearthstoneen, pääsee uusiin kortteihin käsiksi ostamalla niiden mukaan brändättyjä Goblins vs. Gnomes -korttipaketteja. Esimakua muutamista uusista korteista löytää ohesta ja laajennuksen kotisivuilta.

Uusien korttien ohella Goblins vs. Gnomesin saapuminen tulee tarkoittamaan myös katselutilan rantautumista Hearthstoneen. Sen käyttö tulee olemaan mahdollista kaverilistan kautta.

BlizzConin yhteydessä Blizzard on myös muun muassa vahvistanut, että sen Heroes of the Storm -pelin suljettu beetatesti käynnistyy tammikuun 13. päivä. Myös StarCraft II: Legacy of the Voidista on beeta tuloillaan.

Lisää luettavaa