Blizzard on paljastanut julkaisevansa seuraavan Hearthstone-laajennuksen elokuussa ja julkistavansa sen virallisesti myöhemmin tällä viikolla.

Taannoisessa livestriimissä peliä kehittävä Ben Brode paljasti toistaiseksi vielä julkistamattoman laajennuksen saapuvan tosiaan elokuussa ja sisältävän uutena ominaisuutena tehtäviä. Tehtävät ovat hänen mukaansa samankaltaisia kuin aiemmat Adventure-laajennukset ja syventävät tulevan laajennuksen taustatarinaa. Tehtävät saapuvat kaikille pelattavaksi, kun taas uudet kortit on ainoastaan ostettavissa.

Laajennus julkistetaan virallisesti torstaina 6. heinäkuuta Spring Hearthstone Championships -turnauksen yhteydessä.

Epävirallisten tietojen ja Reddit-käyttäjien teorioiden mukaan tuleva laajennus kantaa nimeä Return of the Lich King ja keskittyy Arthasin matkaan. Huhut ovat peräisin Blizzardin tavaramerkkihakemuksesta, joka käyttäjien mukaan olisi liian aikainen World of Warcraftilla, turhan epätodennäköinen neljännelle Warcraftille ja olematon Heroes of the Stormille, jossa Arthas on jo pelattavana. Hearthstone on siis ainoa jäljelle jäävä vaihtoehto.

Lisäksi studio on rekisteröinyt itselleen Return of the Lich King -verkkotunnuksen, minkä yhtiö teki jo edellisen Wrath of the Old Godsin yhteydessä. Myös kaksi edellistä pelaajien käyttöön saapunutta korttien takakantta ovat kuvastaneet Arthasin matkaa kohti Lich Kingiä, minkä lisäksi myös Year of the Mammoth -laajennusta vihjaillussa kuvassa on nähty myös Death Knight sekä Frostmournea muistuttavia riimuja tulevan laajennuksen aikataulujen kohdalla.

Hearthstone saavutti hiljattain yli 70 miljoonan aktiivisen pelaajan rajan. Peli on pelattavissa pc:llä sekä iOS- ja Android-alustoilla.

Lähde: DualShockers, PCGamesN

Lisää luettavaa