Blizzardin keräilykorttipeli Hearthstone: Heroes of Warcraftin ensimmäinen laajennus tuo mukanaan melkoisen liudan uutta pelattavaa pelaajien käsiin.

Viime talvena ilmestynyt Hearthstone sai loppukesästä uutta yksinpelisisältöä Curse of Naxxramas -sisältöpakettien muodossa, mutta pelin ensimmäinen täysiverinen laajennus on vasta tuloillaan. Blizzardin mukaan tulossa oleva laajennus täydentää pelin korttivalikoimaa melkoisesti.

-Siinä on paljon enemmän kortteja, ohjaaja Jason Chayes totesi laajennuksesta Polygon-julkaisulle.

Chaeys kertoo laajennuksen tuovan mukanaan yli sata uutta korttia, jotka on nivottu yhtenäisen teeman ympärille. Sisällön määrän suhteen halutaan kuitenkin olla tarkkoja, sillä Blizzard haluaa pitää niin vanhat kuin uudetkin Hearthstone-pelaajat tyytyväisenä. Hearthstone onkin jo osoittaunut erittäin suosituksi, sillä pelin kerrottiin aikaisemmin tänä vuonna saavuttaneen 20 miljoonan pelaajan rajapyykin.

-Rytmitys on yksi asia, josta puhumme paljon. Ei vain pelin rytmitys, vaan myös uuden sisällön rytmitys. Haluamme todella varmistaa, että rytmitys on erinomainen sekä kokeneiden Hearthstone-pelaajien että uusien tulokkaiden kannalta.

Jatkossa Hearthstonen pelaajat voivat odottaa näkevänsä mittavien laajennusten ohella lisää Curse of Naxxramasin kaltaista yksinpelisisältöä. Chayesin mukaan tulevaisuudessa peliin saatetaan saada myös uusia pelimuotoja, vaikka toistaiseksi kehitystyön painopiste on nykyisen tarjonnan rakentamisessa.

Chayes ei paljastanut vielä yksityiskohtia Hearthstonen tulevan laajennuksen julkaisusta, mutta lisätietoja asiasta voidaan odottaa jo lähiaikoina. Todennäköisesti uutta tietoa saadaan viimeistään Blizzardin vuotuisessa BlizzCon-tapahtumassa, joka käynnistyy marraskuun 7. päivä.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa