Hearthstone jakaa ilmaisherkkuja Halloweenin kunniaksi – nappaa Pirate King Garrosh ja Stormwind Guard Guff

Hallow’s End -tapahtuma pyörähti käyntiin.

20.10.2021 10:06

Blizzard Team 5 juhlistaa Halloweenia jakamalla ilmaisia lahjoja Hearthstone-pelaajille. Lisäksi mukana on teemanmukaista maksullista kosmetiikkaa ja erikoistehtäviä.

Hearthstonen Hallow’s End -pelottelujuhlaa vietetään kolmen viikon ajan 19. lokakuuta – 9. marraskuuta välisenä aikana. Garroshille voi napata maksuttoman merirosvokuninkaan ulkoasun tästä päivästä marraskuun 9. päivään saakka. Myrskytuulia vartioiva Stormwind Guard Guff on puolestaan saatavilla 6. marraskuuta lähtien 30. marraskuuta asti. Ulkoasut saa omakseen suunnistamalla pelinsisäiseen kauppaan.

Ilmaisten ulkoasujen lisäksi Tavern Brawls saa teemanmukaisen Hallow’s End Brawl -version, joka saapuu pelattavaksi marraskuun 3. päivänä. Päättömällä Ratsumiehellä on oma roolinsa tapahtumissa. Myös Diablo liittyy kaksintaistelutilaan ja sen uniikit sankarivoimat on poimittavissa pelikaupasta 6. marraskuuta.

Kaikkien näiden tilapäisten kausimuutosten lisäksi 2. marraskuuta saapuu Legendary Quest -tehtäväketju. Siinä pelaajat voivat legendaarisia tehtäviä suorittamalla kerätä neljä erilaista Hearthstone-pakkaa, joista kaksi ovat United in Stormwind- ja kaksi standardipakkoja.

Lähde: Hearthstone (kotisivu)

Lisää luettavaa