HBO:n The Last of Us -televisiosarja alkaa saada muotonsa – tässä nyt ensimmäinen kuva

The Last of Us -moninpeliprojekti elää sekin.

27.9.2021 17:12

Ensimmäinen virallinen kuva HBO:n The Last of Us -televisiosarjasta on tuotu julki.

Kuva on luonteeltaan vielä hyvin kiusoitteleva, mutta se tarjoaa silti ensimmäisen silmäyksen Pedro Pascalin näyttelemään Joeliin ja Bella Ramseyn Ellie-hahmoon. Sarjaa on kuvattu parhaillaan Kanadassa niin Naughty Dog -pomo Neil Druckmannin kuin Chernobyl-sarjan luoja Craig Mazinin käsikirjoituksen voimin. Druckmannin on ollut määrä myös ohjata osa sarjan jaksoista.

Kuva julkaistiin sunnuntaina vietetyn niin sanotun The Last of Us -päivän kunniaksi, jonka yhteydessä julki tuotiin jälleen varsinkin runsaasti uusia oheistuotteita, kuten The Last of Part II: Covers and Rarities -niminen musiikkijulkaisu. Naughty Dog on samalla muistanut huomioida, että The Last of Us Part II:sta omaksi projektikseen irronnut moninpelihanke elää edelleen myös sekin.

– Lyhyesti sanoattuna se on työn alla. Näemme yhteisön kommentit monien teistä kaivaten moninpeliä ja haluten lisätietoja. Tällä hetkellä sanomme, että rakastamme sitä, mitä tiimi on kehittämässä ja haluammme antaa heille hieman lisää aikaa rakentaa kunnianhimoista projektiaan. Paljastamme lisää, kun olemme valmiita, Naughty Dogin blogissa kerrottiin.

Lähde: Naughty Dog, The Last of Us Day (kotisivu)

Lisää luettavaa