Hautaan jo kertaalleen tönäisty Allison Road -kauhupeli elääkin taas

Allison Road on taas hengissä, joskin kehitys tuskin etenee vielä toviin kauhean jouhevasti.

22.8.2016 21:40

Aiemmin kesällä peruutetuksi päätynyt kauhupeli Allison Road on jälleen kehityksessä. Projektia vetää edelleen sen työstämisen alunperin yksinään aloittanut Christian Kesler, joskin tällä kertaa osana vaimonsa kanssa perustamaansa uutta Far From Home -studiota.

– Jouduin tekemään hieman itsetutkiskeluani löytääkseni taas innon työstää Allison Roadia ja päättääkseni, mitä tekisin sen kanssa. Takaiskun tapahduttua otin työskentelystä lyhyen tauon ja arvioin uudelleen kaikkea tähän mennessä tehtyä työtä, Kesler kertoi viihdesivusto IGN:lle.

Ennen Allison Roadin hetkellistä peruuntumista Kesler kehitti peliä osana Lilith Ltd. -nimeä kantanutta pientä brittistudiota, jonka oli määrä saada tuotos pihalle julkaisija Team17:n avustuksella. Jotain meni kuitenkin hankkeessa metsään ja nyt niin Lilith kuin Team17 näyttävät olevan ulkona kuvioista.

Polygon-sivuston saamien tietojen mukaan Kesler pyrkii rahoittamaan Allison Roadin jatkokehityksen ainakin toistaiseksi tekemällä sivutöitä kehityksen yhteydessä. Ennen kuin Team17 ryhtyi aikoinaan pelin julkaisijaksi, yritettiin peliä rahoittaa vielä Kickstarterin voimin. Nykyisessä tilassa Allison Roadin kanssa voikin mennä vielä tovi, ennen kuin peli on valmis kaupiteltavaksi.

Lähde: IGN, Polygon

Lisää luettavaa