Oculus Rift -virtuaalilasien toista versiota lähetellään ennakkotilaajille tällä viikolla. Ja tilaajiahan on riittänyt. Yli 45 000 ihmistä on halunnut itselleen Oculus Rift -setin. Lasit ovat niin haluttua tavaraa, ettei niitä riitä kaikille tilaajille. Heinäkuun aikana ainoastaan 10 000 tilaajaa saa Oculus Rift -paketin itselleen.

Jotkut ovatkin päättäneet lyödä rahoiksi käyttäen hyväkseen ihmisten epätoivoista tilannetta. Ebaysta löytyy lukuisia ilmoituksia, joissa myydään tulevaa Oculus Rift -pakettia hirveään ylihintaan. Nämä ihmiset ovat tilaneet itselleen Oculus Rift -paketin vain myydäkseen sen eteenpäin tehdäkseen hirmuvoitot.

Tätä eivät riftiläiset ole katsoneet hyvällä. Itseasiassa he ovat menneet jopa niin pitkälle, että ovat peruneet kaikki ne Oculus Rift -ennakkotilaukset, jotka on todistettavasti tehty ainoastaan trokaustarkoituksessa. Niinpä muiden ihmisten ahdinkoa hyväksikäyttäneille jäi luu käteen, ja heidän Oculus Rift -pakettinsa annettiin sitten seuraaville listalaisille, jotka halusivat laitteen aidosti omaan käyttöönsä. 

Lähde: Techcrunch.

Lisää luettavaa