Harjoitus tekee mestarin: League of Legends sai viralliset treenityökalut

Viralliset harjoitustyökalut ovat rantautuneet League of Legendsiin, joskin kehittäjä Riot Games myöntää kiirehtineen toistaiseksi niiden julkaisun kanssa.

18.2.2017 05:00

Riot Games on parannellut harjoittelumahdollisuuksia League of Legendsissa. Kuluvalla viikolla pelin valikoiden syövereihin on ilmestynyt viimein Practise Tooliksi kutsuttu tila, joka tarjoaa niin uusille pelaajille kuin konkareillekin mahdollisuuden hioa taktiikoitaan ja ihan noin muutenkin vain treenata pelin pelaamistaan omassa rauhassaan.

Practise Tool -tilan erikoisuuksia ovat sen erilaiset komennot, joilla harjoitusolosuhteisiin on mahdollista vaikuttaa. Pelaajat voivat esimerkiksi vapaasti vaikuttaa käyttämänsä hahmon tasoon ja kultamäärään sekä nopeuttaa pelin kulkua ja kytkeä pois tekoälyhahmojen kaltaisia asioita.

Riot on myöntänyt, että vielä julkaisussa Practise Toolista saattaa uupua joidenkin pelaajien kaipaamia ominaisuuksia, sillä kehittäjät halusivat saada sen innokkaimpien käsiin mahdollisimman nopeasti. Tilan on kuitenkin määrä parantua ajan myötä ja muutenkin kehittyä sitä mukaan, kun peli itsekin uusiutuu.

Enemmän Practise Tool -tilasta voi lueskella League of Legendsin kotisivuilta.

Lisää luettavaa