Haluatko lisää taktikoitavaa X-COMin isältä? Uutuuspeli Phoenix Point kaipaa nyt tukea

Julian Gollop on kääntynyt jälleen joukkorahoituksen puoleen tuodakseen uuden pelinsä maailmaan. Nyt rahotetaan vuosi sitten paljastettua Phoenix Pointia.

25.4.2017 19:07

Kehittäjäveteraani Julian Gollop on palannut joukkorahoituksen pariin tuodakseen maailmaan seuraavan pelinsä Phoenix Pointin. Alunperin vuosi sitten julkistettua peliä voi tukea parhaillaan Fig-palvelussa, jossa Gollopin oma Snapshot Games -studio pyytää sen kehitystä varten vähintään 500 000 dollaria.

Joukkorahoitustuella Snapshot Games pyrkii erityisesti kasvattamaan henkilöstömääräänsä, millä se aikoo vuorostamaan varmistamaan Phoenix Pointin laadun. Aikaa joukkorahoituksella on vielä 43 päivää, kun itse peli on suunniteltu julkaistavaksi vuoden 2018 puolella.

Nykytiedon perusteella Phoenix Pointilla on paljon yhteistä Gollopin aikoinaan luoman X-COM-sarjan parissa. Myös uudessa pelissa ihmiskunta asettuu taistelemaan vuoropohjaisissa merkeissä vaarallisia muukalaisia vastaan oman kotiplaneettansa vapauttamiseksi. Uusi uhka on tällä kertaa tosin potentiaalisesti vaarallisempi kuin koskaan, sillä Phoenix Pointissa kohdattavat viholliset pystyvät mutatoitumaan pelaajan taktikoiden perusteella.

Aiemmin Gollop ja Snapshot Games ovat pyytäneet joukkorahoitusta myös Chaos Rebornin kehitykseen.

Tarkemmin Phoenix Pointin joukkorahoitukseen voi tutustua sen Fig-sivulla. Ohessa myös peliä esittelevä video.

Lisää luettavaa