The Super Mario Bros. Movie sai ensi-iltansa pääsiäisviikolla 6. huhtikuuta ja sen on onnistunut nousta historian menestyneimmäksi videopeliin pohjaavaksi elokuvaksi vain reilun viikon pyörimisen jälkeen. Elokuvaa pystyy tunnelmoimaan nyt myös kotioloissa sukeltamalla sen soundtrackin pariin.

Virallinen The Super Mario Bros. Movie (Original Motion Picture Soundtrack) pitää sisällään peräti 37 musiikkikappaletta. Sen on säveltänyt elokuva- ja televisiomusiikin konkaritekijä Brian Tyler (Scream VI, F9, Rambo: Last Blood, Avengers: Age of Ultron).

Soundtrackilta löytyvät muun muassa kappaleet ”Press Start”, ”King of the Koopas”, ”The Plumber and the Peach” ja elokuvan lopputekstien aikana kuultava, tuttuja tunnussävelmiä yhdistelevä ”Level Complete”. Ja toki mukana on myös Bowseria elokuvassa ääninäyttelevän Jack Blackin viraalihitiksi noussut pianoballadi ”Peaches”.

Siirry kuuntelemaan The Super Mario Bros. Movien soundtrackia haluamasi palvalun kautta täältä. Fyysisten tallenteiden keräilijät puolestaan voivat hankkia soundtrackin omaan hyllyynsä LP:nä, cd-levynä tai c-kasettina iam8bit-kaupan kautta täältä.

Katso elokuvan traileri alta.

Lisää luettavaa