Haluaisitko tarjoilla pikselilihapullia virtuaali-Ikeassa? Huonekalujätti palkkaa henkilöstöä työskentelemään virtuaalisessa kaupassa Roblox-alustalla

Miten toimisit, jos virtuaalibistron pikselihodarit olisivat päässeet loppumaan?

5.6.2024 11:00

Huonekalujätti Ikea maksaa jatkossa tuntipalkkaa työskentelystä Ikean virtuaalisessa Roblox-kaupassa.

Yritys on ilmoittanut suunnitelmistaan palkata uutta henkilöstöä työskentelemään sen virtuaalikaupassa Roblox-verkkopelialustalla, joka on käytettävissä PC:llä, Macilla, PS5:llä, PS4:llä sekä älypuhelimilla.

Kymmenelle valitulle hakijalle maksetaan 14,80 euron tuntipalkka etätyöskentelystä virtuaalikaupassa. Työtehtävät koostuvat muiden muassa ”lihapullien tarjoilusta”, ”asiakkaiden auttamisesta sopivien huonekalujen valinnassa” sekä ”työskentelystä eri virtuaaliosastoilla, kuten näyttelytilassa tai bistrossa”.

Ylennykset ovat mahdollisia, mutta tällä hetkellä ei ole selvää, nouseeko työntekijän palkka niiden myötä.

Työtehtävästä kiinnostuneet voivat rekisteröityä hakijaksi täyttämällä lomakkeen thecoworker.com-sivustolla, jossa kysytään työrooliin liittyviä kysymyksiä. Näitä ovat esimerkiksi ”miten suhtaudut siihen, että sinusta tehdään pikseleitä?”, ”mikä pikselöity IKEA-huonekalu olisit?” ja ”miten toimisit, jos kaupan bistrosta loppuisivat pikselöidyt hodarit?”.

X-käyttäjä Bloxy Median mukaan siirto on osa yrityksen Careers Done Different -hanketta, jonka ensimmäinen osa julkaistaan suositulla pelialustalla 24. kesäkuuta 2024.

Kirjoitushetkellä ei vielä ole tietoa keskimääräisestä vuoron pituudesta, sopimuksen yksityiskohdista tai työsuhteen kestosta. Hakijoiden on oltava vähintään 18-vuotiaita Brittien tai Irlannin asukkaita.

Lähde: Video Games Chronicle

Lisää luettavaa