Haluaisitko Fallout: New Vegasin uudella pelimoottorilla? Kunnianhimoisesta faniprojektista julkaistiin pelikuvaa

New Vegas kutsuu selviytyjiä palaamaan tyylikkään Fallout 4 -modin uudella trailerilla.

18.9.2018 09:56

Kunnianhimoisesta Fallout 4: New Vegas -modista on saatu reilun kymmenen minuutin edestä uutta pelikuvaa, joka esittelee pelin käynnistävät minuutin tohtorin vastaanotolla.

F4NV:n luoman modin tarkoituksena on päivittää kehuttu Fallout: New Vegas -peli kokonaisuudessaan Fallout 4 -pelimoottorin varaan, ja tuoreen videon perusteella ainakin alku on onnistuttu kääntämään uskollisesti uudelle alustalle.

Videolla nähdään New Vegasin oman pelaajan hahmonluonti tohtori Martinin vastaanotolla vain hetki sen jälkeen, kun pelaajahahmo on saanut luodin päähänsä.

Lakiteknisistä syistä johtuen muun muassa ääninäyttelijät on jouduttu korvaamaan, mutta uudelleenäänityksen myötä tekijöille on syntynyt mahdollisuus lisätä peliin netistä tuttuja easter eggejä. Löydätkö kenties tutun viittauksen Rorschachin testistä?

Vinkki: siihen liittyy kaksi karhua heittämässä toisilleen yläfemmoja.

Alkuperäisen pelin ohella modiin lisätään mahdollisesti New Vegasista alkujaan leikattua sisältö mukaan pelattavaksi. Myös Fallout 4:stä tuttu tukikohdan rakentelu tuodaan peliin pienemmässä muodossa.

Jos projektiin osallistuminen kiinnostaa, tekijät etsivät kotisivuillaan parhaillaan lisäkäsiä auttamaan kehityksen ja ääninäyttelyn parissa.

Modille ei ole annettu vielä sen tarkempaa julkaisuikkunaa.

Lähde: F4NV

Lisää luettavaa