Halo-viikot ovat alkaneet

Microsoft ja 343 Industries ovat julistaneet tämän viikon Halo-viikoksi ja tarjoavat monenlaista sisältöä ja aktiviteetteja Halo 4:n pelaajille.

9.4.2013 09:00

Tämä viikko on tuo Halo-faneille herkkua, sillä Microsoft ja 343 Industries ovat nimenneet sen Halo-viikoksi.

Halo Week: Drop Shock -nimellä kulkevan tapahtuman tarkoitus on tarjota monenlaista sisältöä Halo 4:n niin uusille kuin vanhoillekin pelaajille. Tarjontaan kuuluuvat muun muassa uusi karttapaketti, soundtrack, uusia haasteita sekä tarjouksia. Viikon sisältö on seuraavanlainen:

Maanantai 8. huhtikuuta:

– Castle Map Pack: kolme uutta isokokoista moninpelikarttaa.
– Competitive Skill Rank (CSR): uusi tasojen 1-50 arvostusjärjestelmä, jonka arvioi pelaajien tason War Games -tiloilla ja asettaa heidät samantasoisia vastustajia vastaan.

Tiistai 9. huhtikuuta:

Halo 4: Original Soundtrack Volume 2 julkaistaan. Xboxin Twitter-tili jakaa rajatun määrä koodeja faneille. Muutoin sen voi ostaa osoitteesta www.halo4soundtrack.com.

Keskiviikko 10. huhtikuuta:

– Extra XP -haasteet: Koko viikon tarjolla on uusia tapoja ansaita lisäkokemusta. Uusia haasteita on kuusi viikkohaastetta ja 14 päivittäistä ja niitä voi suorittaa War Games- ja Spartan Ops -pelitiloissa tai yksinpelikampanjassa. Ne on suunniteltu puhtaasti Halo-viikkoa varten ja niistä saa enemmän kokemuspisteitä kuin normihaasteista.

Torstai 11. huhtikuuta:

– Spartan Ops -päivä: Pelaamalla viisi mitä tahansa Spartan Ops -kampanjan tehtävää pelaajat voittavat itselleen Halo 4 -aiheisen Avatar-t-paidan.

Perjantai 12. huhtikuuta:

– DLC-tarjouksia: Halo 4 War Games Map Pass, Crimson Map Pack sekä Majestic Map Pack ovat erikoistarjouksessa koko päivän.

Lisäksi koko viikon ajan jaetaan Xboxin Twitterissä ja Facebookissa monenlaisia pikkupalkintoja.

Lisää tietoa tapahtumaviikosta löytää Halo Waypointista osoitteesta www.halowaypoint.com.

Lisää luettavaa